12HA-t%C3%A4yteainehoito

Fillerina 12HA Pack Shot, 1920X1080

Fillerina® 12HA dermokosmeettinen täyteaineaine

Fillerina® 12HA-täyteainehoito on 14 päivän kaksivaiheinen kuuri, johon kuuluvat tuotteet Fillerina® 12HA Gel ja Fillerina® 12HA Nourishing Film.

Fillerina® 12HA on uusi ja parannettu täyteainehoito, joka sisältää 12 hyaluronihappoa, kolmea kollageenia ja kahta elastiinia ja antaa lisää volyymia huulille ja poskipäille, kun taas Fillerina® 12HA Nourishing Film takaa, että hyaluronihapot eivät haihdu iholta, samalla kosteuttaen ja raviten ihoa.

Fillerina®-täyteainehoito on kliinisesti testattu ja sillä on todistettu teho.

Miten Fillerina® 12HA-täyteainehoitoa käytetään?

Fillerina® 12HA-täyteainehoito levitetään iholle kerran päivässä aamulla tai illalla.

Fillerina® 12HA Gel sisältää hyaluronihappoja, jotka sitovat ihokudoksessa itseensä vettä. Jotta Fillerina® 12HA Gel pääsee vaikuttamaan ihossa mahdollisimman tehokkaasti, on tärkeää huolehtia hyvästä nesteytyksestä.

Sen vuoksi suosittelemme juomaan 2 lasillista vettä ennen Fillerina® 12HA Geelin käyttöä.

Fillerina Applikaattorin Käyttää 3
Fillerina Muista Juoda Vettä

Muista juoda vettä

Hyaluronihappo imee itseensä paljon vettä ja kosteutta. Iho voi kuivua, jos nesteytys ei ole riittävä.

Sen vuoksi on tärkeää, että juot 2 lasillista vettä ennen Fillerinan® levittämistä, sekä huolehdit kuurin aikana riittävästä nesteytyksestä.

Jos nesteytys ei ole riittävä samalla kun käytät Fillerina®-täyteainehoitoa, ihosi voi kuivua ja mahdollisesti kuoriutua pinnalta.

Jos ihosi on taipuvainen kuivuuteen, on erittäin tärkeää, että käytät Nourishing Filmiä Geelin jälkeen, ja erittäin hyvin kosteuttavaa voidetta, kuten Fillerina® 12HA-voiteita. Voit käyttää myös muuta tehokasta kosteusvoidetta.

Näin levität tuotteen

Vaihe 1

Fillerina® 12HA Gel levitetään applikaattorin avulla puhdistetuille kasvoille kohtiin, joissa halutaan silottaa juonteita tai lisätä täyteläisyyttä (poskipäät ja/tai huulet).

Ota 1-2 ml Fillerina® 12HA Geeliä applikaattorin avulla. Fillerina® 12HA Geelin annetaan vaikuttaa ja imeytyä ihoon 10 minuuttia. Tuotetta ei hierota ihoon, sen annetaan vain imeytyä ja tehdä työnsä. Jotkut kokevat kevyttä kihelmöintiä iholla, tämä merkitsee ainoastaan että tuote toimii.

Sen jälkeen painellaan jäljelle jäänyt tuote kevyesti ihoon kämmenillä tai sormenpäillä täydentämään levittymistä.

Ihon pinnalle mahdollisesti jäänyt imeytymätön tuote näyttää hieman hiutalemaiselle partavaahdolle ja se on helppo poistaa sormin.

Fillerina Täyteainetta 3A

Vaihe 2

Fillerina® 12HA Nourishing Film -seerumi levitetään Geelin jälkeen. Ota varovasti Nourishing Film applikaattorin avulla.

Jos iho on rasvaisuuteen taipuvainen, Nourishing Film –seerumi voidaan jättää väliin ja viimeistellä vain Fillerina® 12HA päivävoiteella.

Jos iholle jää imeytymätöntä tuotetta vaiheessa 1 Geelin käytön jälkeen, voit seuraavalla kerralla käyttää hieman vähemmän Geeliä.

Fillerina Täyteainetta 3B

Parhaaseen lopputulokseen Fillerina® 12HA-täyteainehoidolla

Parhaan mahdollisen vaikutuksen saamiseksi Fillerina®-täyteainehoitoa käytetään kerran päivässä 14 päivän ajan yhtäjaksoisesti. Hoitojen väliaikoina voit ylläpitää vaikutusta käyttämällä Fillerina® 12HA päivä-, yö-, silmä- ja huulivoidetta. Lue lisää Fillerina® 12HA -voiteista täältä.

Fillerina® 12HA-täyteainehoitoa suositellaan 3-4 kertaa vuodessa.

3 astetta – kolme voimakkuutta

Aste 3 – Iholle, jossa on kohtalaisen selkeitä juonteita
12 hyaluronihappoa. Sisältää eniten suurimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka sitovat kosteutta ihon pintakerroksiin.

Aste 4 – Iholle, jossa on syviä juonteita
12 hyaluronihappoa. Sisältää pienimolekyylisempiä hyaluronihappoja suurempina pitoisuuksina kuin Aste 3, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon ja täyttävät juonteita sisältäpäin.

Aste 5 – Aikuiselle iholle
12 hyaluronihappoa, suurimpina pitoisuuksina. Sisältää eniten pienimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka imeytyvät syvälle ihoon ja täyttävät juonteita sisältäpäin.

Ohjevähittäishinnat

Fillerina® 12HA täyteainehoito
Aste 3    € 99
Aste 4    € 119
Aste 5    € 139

Jälleenmyyjät.